Blog

iki k Tasarım

MEKANLARA SICAK ETKİ: HASIR

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

Son dönemin yükselen dekorasyon trendlerinden sürdürülebilirlik kavramı; doğal malzemeler, yumuşak ve köşesiz formlar ve geri dönüşümlü ürünlerle iç mekanlara taşınıyor.

Toprak renkleri, taş, ahşap ve organik kumaşların sıklıkla tercih edildiği natürel dekorasyon akımında yaz mevsimiyle birlikte hasır sepetler, gazetelikler, duvar aynaları gibi birçok dekoratif ürün ise öne çıkmakta.

Doğanın uyandığı bugünlerde, içimizi ısıtan ve huzur veren hasır dokularının yaşam alanlarındaki kombin çeşitliliği ile göz kamaştırıcı stil önerilerine gelin birlikte göz atalım!

 Rattan, bambu, söğüt ve kamıştan üretilen hasır ürünler hem sağlıklı hem de görüntü kalitesi açısından son zamanlarda yeniden trendler arasında. Kilimden avizeye, saksıdan sehpaya samimi bir ambiyans yaratabileceğiniz birçok ürün mevcut. Fonksiyonal özelliği ve natürel renkleri sayesinde kolaylıkla tüm dekorasyon tarzlarına entegre olabilen hasır ürünler ile baharın tüm enerjisini yansıtabilirsiniz.

Rustik, bohem, endrüstriyel, iskandinav, minimalist, provence ve vintage gibi birçok tarzda sıklıkla gördüğümüz hasır detaylar ile yaşam alanlarınıza doğal esintileri taşıyabilir; sınırsız kullanım alternatifiyle yaratıcı fikirler oluşturabilirsiniz.

Salon, evde en çok vakit geçirdiğiniz yaşam alanı olduğu için huzurlu ve kendinizi yansıtacak bir ortam oluşturmak önemlidir. Koltuk kenarlarında kullanabileceğiniz askı detaylı hasır sepetleri kırlent ve koltuk şalınızı toparlayıcı olarak tercih edebilirsiniz. Hasır gazetelikler kullanarak kitap ve dergilerinize düzenli bir alan oluşturabilirsiniz.

Hasır sandıkları depolama alanı olarak kullanıp yerden tasarruf edebilir; orta sehpa olarak da şık bir etki yaratabilirsiniz. Duvarlarınızda Afrika tarzı hasır basketleri bir araya getirerek egzotik bir dokunuş sağlayabilirsiniz. Bohem etki yaratan rattan avizeler ile mekanın havasını tamamen değiştirebilirsiniz.

Dekorasyonunuzun tam da olmasını istediğiniz etki küçük dokunuşlara bağlıdır. Orta sehpa ya da kütüphanenizde kumanda, telefon, kitap ve gözlük gibi eşyalarınızı düzenlemek için mobilyanıza uygun formda seçeceğiniz hasır tepsiler içerisine dekoratif aksesuarlar ve vazolar ile kombin yapabilir; karakteristik bir dekorasyon oluşturabilirsiniz.

 

 Yemek masasının etrafında kullanabileceğiniz hasır sandalyeler dekorasyonunuzda doğal ve şık bir görünüm yaratmaktadır. Dayanıklı yapısı sayesinde uzun yıllar kullanabileceğiniz gibi üzerine seçeceğiniz çeşitli renklerde minderlerle de canlı bir dokunuş sağlayabilirsiniz. Her renk ile uyum sağlayabilmesiyle özgün tarzınızı rahatlıkla yansıtabilir; yaratıcı kombinler yapabilirsiniz.

Bohem tarzı yatak başlığı sıcak, doğal ve samimi bir görünüm yaratmaktır. Tasarımları ile kır yaşamını mekanlarınıza taşıyan başlıklar, stil sahibi bir etki oluşturmanıza yardımcı olur.

logosmall.png

ikiⓀtasarim sayesinde paradan tasarruf edersiniz

Her bütçeye uygun ve en üstün niteliklerde hizmet vermeyi prensip haline getirmiş olduğumuz için,bütçenizin üzerinde hizmet alacağınızı taahhüt edebiliriz.
©2024 Kdrkse All rights reserved

Site İçi Ara

google-site-verification=fChiTE3Ammvuz-o1Kdb-mvUKZ6T8gD0jKok04Eb6R00