Blog

iki k Tasarım

Render Çiftliği nedir?

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

Render Çiftliği Nedir?

Yaklaşık 1.000 karelik bir diziye sahip bir animasyon oluşturduğunuzu varsayalım. Özel aydınlatma ve düşük ayrıntı olmadan basit bir animasyon. Bununla birlikte, tüm bu kareleri işlemek için yalnızca tek bir bilgisayarınız varsa, animasyonunuzu oluşturmak 3 saat veya daha fazla sürebilir. Projeniz daha uzunsa veya ekstra görsel ayrıntılara sahipse, animasyonunuzun işlenmesinin bitmesi için günlerce bekleyebilirsiniz. Işte Render çiftliklerinin günü kurtardığı yer burasıdır.

Render çiftlikleri, bu işlem süresini kısaltmaya yardımcı olmak için şirketler tarafından (genellikle bir ücret karşılığında) sunulan, genellikle bir ağ üzerinden çalışan bilgisayar gruplarıdır. Bu bilgisayar sistemleri bir odayı doldurabilir ve genellikle üst düzey grafik işleme birimleri (GPU'lar) ve işlemcilerle donatılmıştır.

Bir render çiftliği yardımıyla, kendi bilgisayar günlerinizi alacak bir görevi sadece saatler içinde bitirebilirsiniz. Sadece zamandan tasarruf etmekle kalmaz, aynı zamanda kendi bilgisayarınızın işlem gücünü aradaki diğer projelerde çalışmak için serbest bırakırsınız.

render-farm.png

Temel Hususlar

Hizmet sunumu söz konusu olduğunda, düşünülmesi gereken bazı önemli şeyler donanım, uyumlu post prodüksiyon yazılımı ve fiyatlandırmadır.

Donanım, mevcut bilgi işlem kaynaklarının türüyle ilgilidir. Çoğu render işlemi, bir GPU ve CPU grubu ile yapılır. Ne kadar fazla işlem gücüne sahipseniz, projenizin oluşturulması o kadar az zaman alacaktır.

Uyumlu yazılım söz konusu olduğunda, bazı işleme hizmetleri yalnızca birkaç programı desteklerken, İKİ K TASARIM bir çok yazılım üzerinden render çiftliği hizmeti vermektedir. Başlıca uyumlu yazılımı aşağıda inceleyebilirsiniz

Herhangi bir proje için fiyatlandırma, bir yapma ya da kırma faktörüdür. Animasyon işlemi bir hobi veya yan projeyse ve çok para harcamak istemiyorsanız,düşük maliyetli paketlerimizi inceleyebilirsiniz. Bununla birlikte, düzenli işleme gücüne yatırım yapmayı planlıyorsanız, daha fazla özelliğe ve şeffaf bir fiyatlandırma yapısına sahip hizmetlerimizi değerlendirebilirsiniz.

Yazılım Çözümleri

Sektörde Öncü Mimarlık, Mühendislik, Render ve 3D Tasarım Alanında Kullanılan ve Tüm Yaşam Döngüsünü Birbirine Bağlayan Profesyonel Yazılımlar

Image
Client 1
Client 2
Client 3
Client 1
Client 2
Client 3
Client 1
Client 2
Client 3
logosmall.png

ikiⓀtasarim sayesinde paradan tasarruf edersiniz

Her bütçeye uygun ve en üstün niteliklerde hizmet vermeyi prensip haline getirmiş olduğumuz için,bütçenizin üzerinde hizmet alacağınızı taahhüt edebiliriz.
©2024 Kdrkse All rights reserved

Site İçi Ara

google-site-verification=fChiTE3Ammvuz-o1Kdb-mvUKZ6T8gD0jKok04Eb6R00