Blog

iki k Tasarım

Ev ve İç mekan Tasarımm yazılımları

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 
ic-mekan-yazilimlari.jpg

5 En İyi Ev ve İç Tasarım Yazılımı 2021 (Bazıları Ücretsiz!)

En iyi ev ve iç mekan tasarım yazılımı, bu alanlara ilgi duyan herkesin sahip olması gereken bazı yazılımlar vardır. Bu yazılımlar sayesinde, elle tasarım yaparak oluşturmak için saatler harcamanıza ve ardından bir hata yaptıysanız baştan başlamak zorunda kalmanıza gerek yok.
Geçmişte işler böyle yapılırdı, ama neyse ki şimdi çok daha kolay. En iyi ev ve iç mekan tasarım yazılım çözümleri, pratikte isteyebileceğiniz her şeyi yapabilir.
Tüm evleri ve iç mekanları baştan sona fotogerçekçi kalitede planlayabilir ve tasarlayabilirsiniz. İşiniz bittiğinde, tasarımlarınızın tüm 3B modellerini sanal olarak gözden geçirebilir, böylece zamanınızı ve paranızı yatırmadan önce her yönü değerlendirebilirsiniz.
Alternatif olarak, gerçek hayattaki evlerin ve iç mekanların görüntülerini bile yükleyebilir ve ardından bunları masaüstünüzde düzenleyebilirsiniz. En iyi yazılımlardan bazıları, yapı ve enerji maliyetleri sağlar ve hatta birkaçı, kullanıcıların çevre dostu evler ve iç mekanlar tasarlamalarına yardımcı olmak için yeşil bina önerileri sunar!

SketchUp – Özellik kısıtlamalı standart versiyon

sketchup.jpg
SketchUp , özellikle ev tasarımı, iç mekan tasarım ve mimaride çalışan profesyoneller için yapılmış bir 3B tasarım yazılımıdır. Bu yazılımın ücretsiz bir sürümü var, hem de en iyi ticari yazılımlar arasında yer alan ücretli bir sürümü var.
Bu yazılımla hayal edebileceğiniz hemen hemen her şeyi profesyonel düzeyde kalitede oluşturabilirsiniz. Modellerinizi hayata geçirmek için diğer kullanıcılar tarafından oluşturulan veya üretici tarafından üretilen modellere erişebileceğiniz 3D Warehouse adlı kapsamlı bir fotoğraf kitaplığına sahiptir.
Bu  yazılımının ücretsiz sürümüyle ilgili güzel şeylerden biri, web tabanlı olmasıdır, yani yeni başlayanlar ve hobi olarak uğraşanlar  herhangi bir yazılım indirmeden kolayca ev ve iç tasarımlar oluşturabilir. Ayrıca tasarımlarınıza kolayca erişebileceğiniz ve iş arkadaşlarınızla çevrimiçi işbirliği yapabileceğiniz anlamına gelir.
10 GB Trimble Connect bulut depolama alanıyla, projeler üzerinde çalışabilirsiniz. Projelerinizi bir akıllı telefonda kolayca görüntülemenizi sağlayan SketchUp Viewer uygulaması da bulunmaktadır.
SketchUp'ın bir başka avantajı da aktif kullanıcı topluluğudur. Genel olarak ev ve iç mekan tasarım yazılımları hakkında herhangi bir sorunuz varsa, foruma yazabilir ve birkaç saat içinde cevap alabilirsiniz.
Ücretsiz yazılımının yanı sıra, yılda 299 ABD Dolarına mal olan ve 2B tasarım belgeleri, gerçeklik gözlüğü görüntüleme deneyimi ve yazılımın masaüstü işlevselliğini genişletmek için eklentilere erişim gibi özelliklere sahip SketchUp Pro var.Ayrıca pro versiyon ile birlikte  bina enerji analizi, HVAC boyutlandırma ve termal konfor analizi gibi daha gelişmiş özelliklere sahip olabilirsiniz.

FloorPlanner – 150.000'den Fazla Öğe ile Ücretsiz Ev Tasarım Yazılımı

floor-plan.jpg
Bu, dünya çapında 25 milyon kullanıcısı olan en popüler ev ve iç mekan tasarım yazılımlarından biridir ve hepsinden önemlisi, kat planınızı çevrimiçi olarak ücretsiz olarak oluşturmanıza olanak tanır!
FloorPlanner'ın neden bu kadar çok tasarımcı için ilk tercih olduğunu açıklayan gerçekten harika bazı özellikleri var. Yeni başlayanlar için, inanılmaz derecede kullanıcı dostu yazılım, çizim ve sürükle ve bırak araçlarıyla dakikalar içinde 2B kat planları çizmenize olanak tanır.
Tek bir tıklamayla kolayca 3B görünüme geçebilir ve hatta planlarınızı birinci şahıs bakış açısıyla keşfedebilirsiniz.Ayrıca, tasarımlarınıza kolayca sürükleyebileceğiniz, hem iç hem de dış mekan için 150.000'den fazla 3D öğeden oluşan devasa bir kitaplık da bulunmaktadır.
Bulut tabanlı ücretsiz bir 3D iç tasarım yazılımı olan FloorPlanner, planlarınızı iş arkadaşlarınızla kolayca paylaşmanıza olanak tanır. Ayrıca hem 2B hem de 3B görüntüleri JPEG, PGN ve PDF dosyalarında dışa aktarabilirsiniz.
Ücretsiz FloorPlanner BASIC planının ötesinde, profesyoneller ve işletmeler için ideal olan çeşitli ücretli versiyonuda vardır. Aslında FloorPlanner, iç tasarım, emlak ve perakende satış yapan mağazalar için belirli özellikler ve planlar sağlar.

HomeStyler – Mobil Kullanım için En İyi Ücretsiz Ev Tasarım Yazılımı

mobil-cizim.jpg

HomeStyler , bu listedeki diğer yazılımların çoğundan biraz farklıdır, çünkü masaüstü bilgisayarlar değil, iOS ve Android'de cihazlar için oluşturulmuş tasarım uygulamasıdır.

Birçok ev ve iç tasarım mobil uygulamasının aksine, HomeStyler profesyonellikten uzak, karikatürize bir görünüme sahip değil. Tasarımlar çok gerçekçi görünürken, ev tasarımı uygulaması avucunuzun içinden hızla 2B ve 3B ev planları ve oda planları oluşturmanıza olanak tanır.

Bu ücretsiz ev tasarımı uygulaması, binlerce gerçek mobilya ürünü, boyama ve döşeme içeren bir kütüphaneye sahiptir ve ayrıca kendi modellerinizi fotoğraflar aracılığıyla içe aktarabilirsiniz. Bu, modellerinizi ünlü markaların mobilyalarıyla donatabileceğiniz ve işiniz bittiğinde tasarımınızı fotogerçekçi 720 derecelik panorama görünümünde gözden geçirebileceğiniz anlamına gelir.

Ücretsiz sürümün yanı sıra, HomeStyler'ın sırasıyla 238,80 ABD Doları ve 478,80 ABD Doları tutarındaki Pro ve Master sürümleri vardır. Bunlar, sınırsız HD ve 4K işleme, filigran kaldırma ve işleme rötuşu gibi gelişmiş özelliklere sahiptir.

Dreamplan – Küçük Projeler için 3D İç Tasarım Yazılımı

dream-plan.jpg
Stüdyo gibi küçük bir proje üzerinde çalışan biriyseniz , Dreamplan tam size göre bir yazılım olabilir. Görseller daha pahalı bazı yazılımlara kıyasla biraz eski gibi görünse de Dreamplan ucuzdur, kullanımı kolaydır ve bir binayı modellemek, kat planları oluşturmak ve iç mekanlar tasarlamak için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir.
Bu 3B ev tasarım yazılımı yazılımının bazı harika iç tasarım özellikleri vardır. Örneğin, 3B mobilya, demirbaş, ev aletleri ve diğer dekorasyonlarla ev dekorunu planlayabilir ve 2B kat planınıza plan sembolleri ekleyebilirsiniz.
Dreamplan ev tasarım yazılımı ayrıca yeniden modelleme ve yeniden tasarlama işlevine sahiptir, böylece duvar kağıdı, zemin ve daha fazlası için özel dokular oluşturmak üzere mevcut odaları dönüştürebilir ve görüntü dosyalarını içe aktarabilirsiniz. Taahhüt etmeden önce renkleri ve dokuları da deneyebilirsiniz.

Virtual Architect Ultimate

virtual-architec.jpg
Virtual Architect Ultimate , Peyzaj ve iskelet projeleri için güçlü bir 3D ev tasarımı yazılımıdır. Ev tasarımı ve iç tasarımdan bahçe tasarımına, banyo tasarımından peyzaj tasarımına kadar bu yazılım her şeyi yapar.
Sihirbaz odaklı bir yazılım olan Virtual Architect, iş akışını düzene sokmak ve kullanıcılara zaman kazandırmak için kapılar, pencereler ve hatta bahçe poundları gibi özellikler eklemek için bir dizi süreç kullanır. Arayüz aynı zamanda oldukça sezgisel ve kullanıcı dostu olup, evinizi sıfırdan inşa etmek için öğeleri istediğiniz gibi sürükleyip bırakmanıza olanak tanır.
Bu yazılımın bir başka harika yanı da, mevcut evinizin içinin fotoğraflarını yükleyebilmeniz ve sanal bir oda makyajı yapabilmenizdir. Bu Virtual Architect ev tasarımı yazılımında ayrıca lavabolar, banyolar, duşlar, aydınlatma, çeşmeler ve veranda mobilyaları gibi yaygın öğelerin yanı sıra 7.500'den fazla bitki içeren geniş bir kitaplık bulunur!
Bu 3B ev tasarım yazılımı yazılımı, fotogerçekçi 3B olarak çalışır ve hatta sanal bir izlenecek yol oluşturmanıza izin verir, böylece gerçek şeye zaman ve para yatırmadan önce projenizin her yönünü tam olarak görselleştirebilirsiniz.
Yeni kullanıcılar için bir öğrenme eğrisi olmasına rağmen, Virtual Architect teknik destek ve eğitim videoları sağlar, bu nedenle ev tasarımına ilgi duyan herkes tarafından erişilebilir.
logosmall.png

ikiⓀtasarim sayesinde paradan tasarruf edersiniz

Her bütçeye uygun ve en üstün niteliklerde hizmet vermeyi prensip haline getirmiş olduğumuz için,bütçenizin üzerinde hizmet alacağınızı taahhüt edebiliriz.
©2024 Kdrkse All rights reserved

Site İçi Ara

google-site-verification=fChiTE3Ammvuz-o1Kdb-mvUKZ6T8gD0jKok04Eb6R00