Blog

iki k Tasarım

İSPANYOL TARZI MUTFAK

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

Akdeniz mutfakları renkleriyle, dekorlarıyla ve malzemeleriyle benzersiz bir çekiciliğe sahiptir. İspanyol tarzı mutfak, modern bir ev veya apartman dairesi için bile dünya çapında popülerdir. Mutfağınızı aydınlatmak için ondan birçok unsuru birleştirebilirsiniz.

İspanyol mutfaklarında renkli kilimler, dekoratif karolar ve taşlar öne çıkıyor. İspanyol mutfağının nasıl bir sosyal alan veya aile alanı olarak hizmet ettiğini yansıtan sıcak tonlar da öne çıkıyor. Bu 17 fikirden ilham alın.

modern-ispanyol-mutfak.jpg

Kilimli Modern İspanyol Mutfağı

Bu mutfak, birçok geleneksel İspanyol mutfağından daha şık bir tarza sahiptir. Bicolor trendi beyaz duvarlara ve lacivert dolaplara yansıyor. İspanyol unsurları dekoratif backsplash fayanslardan, beyaz İspanyol yer karolarından ve renkli bir halıdan gelir. Açık raflar, hacimli duvar dolaplarının yerini alıyor. Seramik koleksiyonlarınızı sergilemek için harika yerlerdir.

turkuaz.jpg

Kırmızı ve Turkuaz İspanyol Mutfağı

İspanyol mutfağı, sıcak ve rahat efektler elde etmek için parlak renkleri birleştirir . Bu mutfak, turkuaz dolaplarla güzel bir şekilde eşleşen kırmızı altıgen fayanslara sahiptir. Açık kahverengi tezgah ve krem ​​duvarlar görünümü dengeler. Alttan monteli lavabolar, mutfağa doğal ışık ve temiz hava girmesine izin veren iki büyük pencereye bakmaktadır. Cam dolap kapakları mutfak gereçlerini ve seramikleri sergilemektedir.
Bu mutfak, nötr tonlarla modern bir güncelleme aldı. Ahşap elemanlar "steril" beyaz, gri ve siyah tonlara ekstra sıcaklık katar. Koyu tavan kirişleri ve beyaz altıgen karolar, ince İspanyol dokunuşunu ekler. Beyaz önlük lavabo, biraz eski bir unsur ekler, ancak bunaltıcı değildir. Birkaç kesme tahtası ve bir meyve tabağı gündelik dekorasyon görevi görür.
modern1.jpg
ciftlik.jpg

Modern İspanyol Çiftlik Mutfağı

Bu modern İspanyol mutfağı, öne çıkan ahşap unsurlara ve masa işlevi gören uzun bir mutfak adasına sahip bir çiftlik modeline sahiptir. Beyaz ve ahşap tonları sıcak bir görünüm yaratır, ancak dekoratif karo backsplash ve sarkıt lambalar tasarıma renk katar. Şık kabuklular sobayı ve havalandırmayı çevreler.
logosmall.png

ikiⓀtasarim sayesinde paradan tasarruf edersiniz

Her bütçeye uygun ve en üstün niteliklerde hizmet vermeyi prensip haline getirmiş olduğumuz için,bütçenizin üzerinde hizmet alacağınızı taahhüt edebiliriz.
©2024 Kdrkse All rights reserved

Site İçi Ara

google-site-verification=fChiTE3Ammvuz-o1Kdb-mvUKZ6T8gD0jKok04Eb6R00