Blog

iki k Tasarım

3D Baskı Fikirleri

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

3D Baskı Fikirleri

Hepimiz meşgul insanlarız. Bazen bir baskı işinin bitmesini günlerce ve günlerce bekleyecek vaktimiz olmuyor. Ve daha da kötüsü, on birinci saatte baskı işi tamamen karışırsa her şeye yeniden başlamak zorunda kalırsanız.

Bazen sadece eğlence için, bir saatten uzun sürmeyecek bir şey yazdırmak istiyoruz. İşte 3D baskı için çok basit 50 kolay ve eğlenceli şey, 60 dakikadan daha kısa sürede tamamlanacak bazı baskı fikirleri(birkaç model için dolgu ve destek ayarlarında biraz ince ayar yapılması gerekebilir).

3D BASKI İÇİN 5 KOLAY ADIM

  • İlham ve fikirler için bu eğlenceli 3D baskı listesine göz atın . Devam et, acele etme. Döndüğünde burada olacağız.
  • Seçtiğiniz model için STL dosyasını indirin . Sizi dosyaların barındırıldığı siteye götürmek için bağlantıya tıklayın (tamamen ücretsiz olarak indirebilirsiniz). Lütfen bazı sitelerin indirmeden önce kayıt gerektirebileceğini unutmayın.
  • 3B yazdırmaya hazırlamak için STL dosyasını gözden geçirin . İster Cura gibi açık kaynaklı bir uygulama ister Simplify3D gibi ücretli bir çözüm kullanın , dilimleme, modelinizin kalitesi için kritik bir adımdır. STL dosyasını açın ve dolgu, katman yüksekliği ve destekler gibi ayarlarla uğraşın.
  • Dilimlemeyi bitirdikten sonra STL dosyasını GCode'a dönüştürün . GCode'u kaydedin ve USB kablosu, SD kart veya ağ bağlantısı kullanarak 3D yazıcınıza yükleyin. Şimdi baskı alın!
  • Alternatif olarak, bir 3B yazıcıya erişiminiz yoksa bir 3B yazdırma hizmetini kullanın.  Bunların herhangi birini çeşitli malzemelerde 3D olarak yazdırmak için STL dosyalarını 3D baskı hizmeti pazarımız Craftcloud'a yüklemeniz yeterlidir .

Genişletilmiş Cımbız

Genişletilmiş Cımbız

Buzdolabı Tutacağı

Buzdolabı Tutacağı

Diş Macunu Kafalığı

Diş Macunu Kafalığı

Telefon Tutacağı

Telefon Tutacağı

Bulaşık Makinesi işareti

Bulaşık Makinesi işareti

Küpe

Küpe
logosmall.png

ikiⓀtasarim sayesinde paradan tasarruf edersiniz

Her bütçeye uygun ve en üstün niteliklerde hizmet vermeyi prensip haline getirmiş olduğumuz için,bütçenizin üzerinde hizmet alacağınızı taahhüt edebiliriz.
©2024 Kdrkse All rights reserved

Site İçi Ara

google-site-verification=fChiTE3Ammvuz-o1Kdb-mvUKZ6T8gD0jKok04Eb6R00